welkom!

Waarschijnlijk ben je op mijn website terecht gekomen omdat je hulp zoekt bij een (persoonlijk of zakelijk) geschil of omdat je met jezelf overhoop ligt. Goed nieuws voor jou: bij eigenwaardig ben je aan het juiste adres voor betrouwbare begeleiding op maat. Met mediation en coaching help ik j(ulli)e om je zaken weer snel op orde te krijgen en te leven vanuit je eigen waardigheid.
Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen, neem dan direct vrijblijvend contact met mij op. Graag werk ik met jou vanuit mijn missie: een eigenwaardig leven voor iedereen - in balans, in verbinding met anderen en vol zin!


nieuws

Week van de Mediation-ACTIE: 50% korting

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) organiseert van maandag 12 juni tot en met vrijdag 16 juni de Week van de Mediation. Wellicht voor jou een laagdrempelige manier om meer over mediation te weten te komen of zelfs te besluiten om mediation in te zetten om een sluimerend of slepend conflict eindelijk eens aan te pakken.

Eigenwaardig levert met een gratis, vrijblijvend intakegesprek een bijdrage aan de Week van de Mediation. Daarnaast loopt tijdens deze week een speciale kortingsactie: iedere intake of aanmelding tijdens deze week geeft recht op 50% korting op mijn tarief voor jullie hele mediationtraject.

Zie de website van de Week van de Mediation voor meer informatie en een overzicht van activiteiten, gesorteerd op datum of op locatie.